Αρχίζει η νέα σειρά μαθημάτων για το UEFA Pro – Πόσοι προπονητές συμμετέχουν

Αρχίζει η νέα σειρά μαθημάτων για το UEFA Pro – Πόσοι προπονητές συμμετέχουν

Διεξάγεται αυτή την εβδομάδα η νέα φάση μαθημάτων για το προπονητικό δίπλωμα UEFA Pro.

Στα μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, συμμετέχουν 16 προπονητές.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρακολούθηση από τους προπονητές των προπονήσεων των Εθνικών μας ομάδων Γυναικών, Νέων και Παίδων.

Η φάση αυτή των μαθημάτων, είναι η δέκατη.

Το πρόγραμμα για το ανώτατο προπονητικό δίπλωμα, το UEFA Pro, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, παρουσιάσεις, παρουσίες σε προπονήσεις και αγώνες και αναλύσεις αγώνων και προπονήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE