ΛΕΜΕΣΟΣ: Ψευδής η παραγγελία - Την «έστησαν» στον ντελιβερά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ψευδής η παραγγελία - Την «έστησαν» στον ντελιβερά

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η παραγγελία, που έγινε στο κατάστημα όπου εργάζεται ο ντελιβεράς που έπεσε θύμα κλοπής από τρία πρόσωπα, ήταν ψευδής.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11.15μ.μ. της Δευτέρας (1/4), 29χρονος διανομέας φαγητού, μετέβη κτήριο στη Λεμεσό, για παράδοση παραγγελίας.

Ενώ βρισκόταν έξω από το κτίριο, δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστά του πρόσωπα, τα οποία αφού τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, του απέσπασαν τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό €216 περίπου.

Ακολούθως οι τρεις άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η παραγγελία, που έγινε στο κατάστημα όπου εργάζεται ο παραπονούμενος, ήταν ψευδής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE