ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Λήξη συναγερμού – Κανονικά η πτήση

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Λήξη συναγερμού – Κανονικά η πτήση

Τέλος στην αναστάτωση που προκάλεσε η πληροφορία για εκρηκτικό μηχανισμό σε αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού οι Αρχές δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

Άμεσα έδρασαν οι αρμόδιες Αρχές, όταν ενημερώθηκαν για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε αεροσκάφος που αναμενόταν να πραγματοποιήσει πτήση προς το εξωτερικό, από το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Έπειτα από τις απαιτούμενες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο αεροσκάφος, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο, συνεπώς αναμένεται να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη πτήση του, με λίγη καθυστέρηση.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής (31/3) οι Αρχές σε τρεις πόλεις, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα τέθηκαν σε συναγερμό ύστερα απο e-mail που έλαβαν για ύποπτα αντικείμενα στα εμπορικά κέντρα των πρώτων δύο πόλεων και σε αεροσκάφος που ήταν βρισκόταν στο αεροδρόμιο της τρίτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE