ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Λήξη συναγερμού – Κανονικά η πτήση

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Λήξη συναγερμού – Κανονικά η πτήση

Τέλος στην αναστάτωση που προκάλεσε η πληροφορία για εκρηκτικό μηχανισμό σε αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού οι Αρχές δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

Άμεσα έδρασαν οι αρμόδιες Αρχές, όταν ενημερώθηκαν για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε αεροσκάφος που αναμενόταν να πραγματοποιήσει πτήση προς το εξωτερικό, από το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Έπειτα από τις απαιτούμενες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο αεροσκάφος, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο, συνεπώς αναμένεται να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη πτήση του, με λίγη καθυστέρηση.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής (31/3) οι Αρχές σε τρεις πόλεις, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα τέθηκαν σε συναγερμό ύστερα απο e-mail που έλαβαν για ύποπτα αντικείμενα στα εμπορικά κέντρα των πρώτων δύο πόλεων και σε αεροσκάφος που ήταν βρισκόταν στο αεροδρόμιο της τρίτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE