ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Στους τέσσερις οι νεκροί

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Στους τέσσερις οι νεκροί

Στους τέσσερις συνολικά ανήλθαν οι νεκροί σε όλη την Τουρκία από επεισόδια κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής (31/3) ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Στο μεταξύ όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στη Σανλιούρφα της νοτιοανατολικής Τουρκίας 30 πρόσωπα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής ψηφοφόρων έξω από εκλογικό κέντρο.

Συγκρούσεις ξέσπασαν και στο Καντίκιοϊ (Χαλκηδόνα) της ασιατικής πλευράς στην Κωνσταντινούπολη και στο Εσένγιουρτ στην ευρωπαϊκή πλευρά. Στο Καντίκιοϊ μαχαιρώθηκε ένα άτομο σε καβγά που ενεπλάκησαν 15 άτομα. Οι συγγενείς του τραυματία άρχισαν να πυροβολούν μέχρι που παρενέβη η αστυνομία και έκανε συλλήψεις.

Στο Ντιγιάρμπακιρ ξέσπασε επίσης καβγάς κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας έξω από σχολείο με αποτέλεσμα εννέα άνθρωποι να τραυματιστούν. Η στρατοχωροφυλακή έλαβε μέτρα ασφαλείας.

Συγκρούσεις υπήρξαν και στα Άδανα σε εκλογικό κέντρο, όπου παρενέβη η αστυνομία πυροβολώντας στον αέρα.

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν στη Μαλάτια για το επεισόδιο με δύο νεκρούς από καβγά στο εκλογικό κέντρο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE