ΛΕΜΕΣΟΣ- 100 ΚΙΛΑ: Ελληνοκύπριοι οι δύο συλληφθέντες

ΛΕΜΕΣΟΣ- 100 ΚΙΛΑ: Ελληνοκύπριοι οι δύο συλληφθέντες

Τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (29/3) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ποσότητα κάνναβης, βάρους 100 κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Λεμεσού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, είναι Ελληνοκύπριοι.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας  25 και 27 χρόνων.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως, κατά την επιχείρηση και εντοπισμό της ποσότητας ναρκωτικών, είχαν συλληφθεί άλλα έξι πρόσωπα για αυτόφωρα αδικήματα.

Ανάμεσά τους ήταν τρεις Ελληνοκύπριοι ηλικίας 49, 48 και 42 ετών, ένας Βόσνιος ηλικίας 39 ετών και δύο άνδρες από  την Νιγηρία.

Θυμίζουμε ότι πληροφορίες του ThemaOnline ανέφεραν ότι, οι δύο Νιγηριανοί ισχυρίστηκαν στις Αρχές ότι είχαν ρόλο εργάτη και πως συμφώνησαν να ξεφορτώσουν το φορτίο με τα ναρκωτικά έναντι του ποσού των 20 ευρώ. 

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE