«Πράσινο» φως στη Ρεάλ Μαδρίτης για το… νέο «Μπερναμπέου»! – Πότε ξεκινούν τα έργα

«Πράσινο» φως στη Ρεάλ Μαδρίτης για το… νέο «Μπερναμπέου»! – Πότε ξεκινούν τα έργα

Η Ρεάλ έλαβε άδεια από τις τοπικές αρχές της Μαδρίτης για να ξεκινήσουν τα έργα αναδιαμόρφωσης του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τον Μάιο θα ξεκινήσουν πιθανότατα τα έργα αναδιαμόρφωσης του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς η Ρεάλ πήρε άδεια από τις τοπικές αρχές για το τελικό πλάνο του γηπέδου.

Το συνολικό κόστος των εργασιών θα ανέλθει στα 575 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτά υπολογίζονται η προσθήκη μεταλλικού περιβλήματος, νέας οροφής και άλλων έργων, όπως και η δημιουργία ενός ξενοδοχείου.

Τον Οκτώβριο του 2022 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα, αν και μπορεί να διαρκέσουν μέχρι το 2023 ή το 2024.

Επίσης, θα μειωθεί η χωρητικότητα του γηπέδου κατά… μία θέση. Δηλαδή από 80.243 θα πάει στις 80.242.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE