Θλίψη για τον Νίκο Αναστασιάδη: «Ήταν προσωπική μου φίλη αλλά και όλων των γυναικών»

Θλίψη για τον Νίκο Αναστασιάδη: «Ήταν προσωπική μου φίλη αλλά και όλων των γυναικών»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με μήνυμα τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της Προέδρου της Europa Donna Κύπρου, Εύη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και προσωπική του φίλη.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο της προσωπικής μου φίλης και φίλης όλων των γυναικών. Η Εύη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος της Europa Donna, υπήρξε υπερδραστήρια, πρωτοπόρος και ωφέλιμη σε νευραλγικό πόστο. Ας είναι η πορεία της, παράδειγμα δύναμης και προσφοράς, για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.»

Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάσης, επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου μετά την είδηση του θανάτου της.

Να σημειώσουμε πως η Εύη Παπαδοπούλου έδωσε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE