ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 53χρονος σε ξενοδοχείο - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 53χρονος σε ξενοδοχείο - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Νεκρός εντοπίστηκε 53χρονος από την Ρουμανία σε ξενοδοχείο της Επαρχίας Λεμεσόυ, στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής (29/03). 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 53χρονο εντόπισε υπάλληλος του ξενοδοχείο να βρίσκεται αναίσθητος στις τουαλέτες.  

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τον 53χρονο άνδρα στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.  

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.  

Αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 53χρονου άνδρα για να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE