Χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες…για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες…για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και η αγορά της λαμπάδας είναι το ζήτημα των ημερών για κάθε νονά και νονό αλλά και για τον καθένα μας.

Αν θέλουμε λοιπόν μέσα από την προσφορά της λαμπάδας, εκτός από χαρά στους αγαπημένους μας, να προσφέρουμε παράλληλα και μια συμβολική οικονομική ενίσχυση για κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιτελεί σπουδαίο έργο με ευαισθησία και συνέπεια, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τις λαμπάδες του Καραισκάκειου Ιδρύματος! Πανέμορφες λαμπάδες που δημιούργησαν με φαντασία οι εθελοντές του Καραισκάκειου Ιδρύματος…για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Διαθέσιμες από το Καραισκάκειο Ίδρυμα και στο 22210851, 99981552 ή στο [email protected]
Τιμή πώλησης:€3

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE