Το μεγαλύτερο Career Fair σε Λάρνακα και Αμμόχωστο από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το μεγαλύτερο Career Fair σε Λάρνακα και Αμμόχωστο από το  Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, πιστό στην δέσμευση για διασύνδεσή του με τον χώρο της αγοράς εργασίας και στην προώθηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Career Fair, την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

 

To Career Fair (Έκθεση Καριέρας) φιλοξένησε εταιρείες και οργανισμούς από όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας στην υπερσύγχρονη Πανεπιστημιούπολή του, στη Λάρνακα, ενώ πλήθος φοιτητών αλλά και άλλων ενδιαφερομένων άδραξαν την ευκαιρία και επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο για αυτό τον σκοπό.
Οι εταιρείες που συμμετείχαν στο 1ο Career Fair του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ήταν: G.A.P. Vassilopoulos Group, Pixel Actions Ltd, NMORE Group Ltd, Uniteam Group οf Companies, Impact Tech, iSPIRAL, Oracle, Harris Kyriakides LLC, Deloitte, SunnySeeker Hotels, Youth Board of Cyprus (ONEK), KPMG, Petrolina (Holdings) Public Ltd, Altius Insurance, Larnaca Tourism Board, Ocean Basket, Andreas V. Zachariou & Co. LLC Advocates, Prevention at Sea, Swissport International Ltd, Cyprus Trading Corporation Plc (CTC), McDonalds, LGS Handling Ltd, HF Markets, Quality Group, Eurobank Cyprus, Grant Thornton, HR Innovate, Vassiliko Cement Works, Giovani Group, Engino, Ppissis.com.cy, Famous Sports, Lοgicom, Baker Tilly Klitou and Partners Ltd, Cyprus24, EY Κύπρου και International School of Paphos.


Οι επισκέπτες της έκθεσης ήταν άτομα που αναζητούν μία καλύτερη σταδιοδρομία είτε επαγγελματική αποκατάσταση, καθώς και μαθητές Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτοι και επαγγελματίες. Όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εργοδότες προσωπικά και να ρωτήσουν όσον το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις και να μάθουν οτιδήποτε θέλουν για την εταιρεία στην οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως μελλοντικά να ξεκινήσουν μια καριέρα.
Στόχος του Πανεπιστημίου είναι να βοηθήσει να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ της ανάγκης των εταιρειών να προσλάβουν νέους απόφοιτους υψηλής ποιότητας και της σπουδαιότητας για τους φοιτητές να αποκτήσουν μία πρώτης κατηγορίας επαγγελματική εμπειρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE