ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ - ΕΛΛΑΔΑ: Επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» - VIDEOS

ΠΑΡΕΛΑΣΗ - ΕΛΛΑΔΑ: Επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» - VIDEOS

Ιδιαίτερα «φορτισμένο» παρουσιάστηκε το κλίμα στις ελληνικές παρελάσεις την Δευτέρα (25/03) για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η επίθεση των πολιτών κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.

Επιμέλεια: Μαρία Χαραλάμπους

Πέραν των έντονων διαμαρτυριών σε Αθήνα και Θεσσαλονική την ώρα των εθνικών παρελάσεων από μαθητές και στρατιώτες που βροντοφώναξαν το «Μακεδονία ξακουστή», χαρακτηριστικό ήταν και το επεισόδιο στις Σέρρες την ώρα που η Σερραία βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπούλη, δέχθηκε φραστική επίθεση από το κοινό.
Συγκεκριμένα την ώρα που η εν λόγω βουλευτής κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων στην πλατεία Ελευθερίας, πλήθος κόσμου προχώρησε με συνθήματα και φράσεις κατά της ιδίας.

«Εδώ είναι πλατεία Ελευθερίας και όχι Βαυαρίας», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», αλλά και «να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» φώναξαν οι πολίτες κατά την διάρκεια της κατάθεση στεφάνων και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το Μακεδονικό.

Δείτε τα σχετικά βίντεο από την πλατεία:
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top