ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 100 οδηγών εγκλωβίστηκαν στους δρόμους - Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 100 οδηγών εγκλωβίστηκαν στους δρόμους - Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε δρόμους της Κύπρου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων μετά τις 3:00 το απόγευμα της Κυριακής (24/03). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετώπισε η Πάφος και συγκεκριμένα ο δρόμος από Γιόλου προς Στρουμπί, μετά την έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στην περιοχή. Στο συγκεκριμένο σημείο παρέμειναν εγκλωβισμένοι πέραν των εκατό οδηγών για περίπου μία ώρα, όση ώρα κράτησαν και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.  

Σε άλλη περίπτωση, στην περιοχή κοιλάδας κεδρών προς Παναγιά, εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους περίπου δέκα οδηγοί, οι οποίοι χρειάστηκαν τη βοήθεια μελών της Αστυνομίας για απεγκλωβισμό τους.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο Τρόοδος μέλη του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής βρίσκονται επί ποδός για να παρέχουν βοήθεια σε οδηγούς που έχουν εγκλωβιστεί λόγω της χιονόπτωσης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE