Ανατροπή στο Master Chef - Επιστρέφει ο Κύπριος παίκτης;

Ανατροπή στο Master Chef - Επιστρέφει ο Κύπριος παίκτης;

Όπως γίνεται σε κάθε κύκλo του ριάλιτι μαγειρικής έτσι και φέτος κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους που έχουν ήδη αποχωρήσει, πρόκειται να επιστρέψουν, προκαλώντας έτσι περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά και αναστάτωση στο σπίτι του MasterChef.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος», την ποδιά του MasterChef θα φορέσουν και πάλι, οι δύο τελευταίοι αποχωρήσαντες, ο Τάσος Κυρικλάκης και ο Κύπριος παίκτης, Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τη δυνατότητα να ξαναμαγειρέψουν στην κουζίνα του MasterChef, θα έχουν ο Θάνος Σπανός, η Μαρία Τσαπράνη και η Εύα Αμπάν.

Παράλληλα, εκτός από τις πέντε εισόδους στο παιχνίδι θα δούμε να επιστρέφουν και συμμετέχοντες από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σενάριο, νυν και πρώην παίκτες θα κληθούν να μαγειρέψουν ως ζευγάρια, κάτι που θα τους δυσκολέψει ιδιαίτερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.