«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» στην Μπαρτσελόνα για Μέσι ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» στην Μπαρτσελόνα για Μέσι ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Αργεντινός άσος μετά το φιλικό «Αλμπισελέστε» και Βενεζουέλας.

Κάθε άλλο παρά θετική ήταν η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής, αφού δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, ενώ αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, όπως επιβεβαίωσαν οι Καταλανοί, με τη συμμετοχή του στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρίνεται εξαρετικά αμφίβολη.

Ο Μέσι αγωνίστηκε σε όλο το φιλικό που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (22/3), αλλά παραπονέθηκε για πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε εκτίμηση για το διάστημα απουσίας του, ωστόσο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους»

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE