Ισόπαλο το φιλικό, αρκετά «πειράματα» από Αναστασίου και Φελκ

Ισόπαλο το φιλικό, αρκετά «πειράματα» από Αναστασίου και Φελκ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό (23/03) φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΕΝΠ.

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν οι Αντωνίου με αυτογκόλ στο 58΄(0-1) και ο Α. Κακουλλής στο 73΄ (1-1). Ο άσος της Ομόνοιας είχε και δοκάρι ένα λεπτό πριν σκοράρει.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς παίκτες τους, με τους δύο προπονητές, Αναστασίου και Φελκ να κάνουν αρκετές αλλαγές και «πειράματα», ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Δείτε ΕΔΩ το φιλμ του φιλικού αγώνα…

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Μότα, Μανρίκε, Άλεξ, Λόε, Χαραλάμπους, Αντζαγκούν, Μόντες, Νταρμπισάιαρ.

ΕΝΠ: Πέτρου, Βαλλιάνος, Μουλαζίμης, Κυριάκου, Φυτανίδης, Ολίβα, Μαϊσουράντζε, Σερμπάκοφ, Πίττας, Γκοζλάν, Ελευθερίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε την Παρασκευή, το απόγευμα (25/04), συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Γιάκο Μιλάτοβιτς, στην Ποντγκόριτσα, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE