«Θα σε σκοτώσουμε!» Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στον αγωνιστή Θεόφιλο Γεωργιάδη λίγο πριν τη δολοφονία

«Θα σε σκοτώσουμε!» Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στον αγωνιστή Θεόφιλο Γεωργιάδη λίγο πριν τη δολοφονία

Γύρω στις 10:00 το βράδυ ο Θεόφιλος Γεωργιάδης επέστρεφε από το αεροδρόμιο Λάρνακας στο σπίτι του στη Λευκωσία. Αφού στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο πρόχειρο υπόστεγο που χρησιμοποιούσε ως γκαράζ, σε ένα χωράφι δίπλα από το σπίτι του κατέβηκε και κίνησε προς την είσοδο. Πέντε σφαίρες από πολύ κοντινή απόσταση τον βρήκαν στο στήθος και το κεφάλι και τον σκότωσαν ακαριαία. Ο δολοφόνος ανέβηκε και πάλι στη μηχανή του και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Ο αγωνιστής Θεόφιλος Γεωργιάδης βρισκόταν νεκρός έξω από το σπίτι του. Γύρω από τον θάνατό του ακούστηκαν πολλά.

Κυριότερο σενάριο αποτελούσε η άποψη πως ο Θεόφιλος δολοφονήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας ΜΙΤ ενώ τη σκανδάλη πάτησε Ελληνοκύπριος ο οποίος πληρώθηκε για αυτή τη δουλειά.

Αλλά δεν παύει να είναι ένα σενάριο...

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE