ΚΡΗΤΗ: Είχαν το παιδί τους κλειδωμένο στην τουαλέτα... κι έλειπαν!

ΚΡΗΤΗ: Είχαν το παιδί τους κλειδωμένο στην τουαλέτα... κι έλειπαν!

Άνευ προηγουμένου είναι το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε, τη Δευτέρα 18/3 στο Ηράκλειο, όταν οι γείτονες άκουσαν το σπαρακτικό κλάμα ενός παιδιού και αποφάσισαν να αναζητήσουν το τί συνέβαινε.

Όπως διαπιστώθηκε οι γονείς του παιδιού, για άγνωστο λόγο, είχαν κλειδώσει το 8χρονο αγοράκι τους στην τουαλέτα του σπιτιού και οι ίδιοι έλειπαν από το σπίτι.

Τις φωνές και τα κλάματα του παιδιού άκουσε γείτονας που ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία. Ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην περιοχή του Μασταμπά, οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το παιδί που ούρλιαζε ήταν μέσα στην τουαλέτα.

Η αστυνομία όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr άμεσα εντόπισε τους γονείς του παιδιού και τους συνέλαβε ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Εισαγγελέας ανηλίκων.

Το μικρό αγοράκι που φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ αναμένεται να δει και παιδοψυχολόγος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.