Ξεκινούν οι εργασίες για το αποχετευτικό στον παραλιακό Λεμεσού – Κλειστοί δρόμοι και ταλαιπωρία

Ξεκινούν οι εργασίες για το αποχετευτικό στον παραλιακό Λεμεσού – Κλειστοί δρόμοι και ταλαιπωρία

Με ανακοίνωση του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας (ΣΑΛΑ), ενημερώνει το κοινό για εργασίες που θα εκτελούνται στο αποχετευτικό σύστημα, στην νότια λωρίδα του παραλιακού δρόμου, με κατεύθυνση προς το παλιό λιμάνι.

Λόγω των εργασιών, η νότια λωρίδα του παραλιακού δρόμου θα κλείσει από τις 08:00 αύριο, Τετάρτη, μέχρι το απόγευμα ( 16:00) της Παρασκευής, 22 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, η νότια λωρίδα του παραλιακού δρόμου θα είναι κλειστή, σε μήκος 180 μέτρων, από το ύψος της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου μέχρι το ύψος της οδού Χουρμουζίου, στην αρχή της επίχωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE