«Ελάτε να υπογράψετε». Ο Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα

«Ελάτε να υπογράψετε». Ο Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα

Την παραμονή δύο από τους ποδοσφαιριστές με σημαντική συνεισφορά στην ομάδα θέλει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Ο λόγος για τους Νταβίντ Φουστέρ και Τσόρι Ντομίνγκεζ στους οποίους ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός  τη Δευτέρα μίλησε και με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού και έκανε περαιτέρω κουβέντα με τους δύο ποδοσφαιριστές δίνοντας τους να καταλάβουν τις προθέσεις του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημέρωσε Τσόρι και Φουστέρ ότι μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με την ομάδα, όποτε αυτοί το επιθυμούν. «Όποτε θέλετε, ελάτε από τα γραφεία να υπογράψετε το νέο σας συμβόλαιο», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους δυο παίκτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου, έστειλε από τους Δελφούς, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του, στους ιστότοπους ot.gr και tovima.gr.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού Απριλίου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τις έρευνες για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε περίπου δύο χρόνια μέσα στον ελληνοτουρκικό διάλογο που όπως είπε, έχει παραγάγει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των συζητήσεων, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE