Ματσάρα και νίκη για την ΕΘΑ

Ματσάρα και νίκη για την ΕΘΑ

Χρειάστηκαν τρεις παρατάσεις για να κριθεί ο αγώνας στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία μεταξύ της ΕΘΑ και της ΑΕΚ, με την ομάδα της Έγκωμης να παίρνει τη νίκη με

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δύο ομάδες μέσα σε 55 αγωνιστικά λεπτά να τα δίνουν όλα και να προσφέρουν ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 25-33, 45-43, 61-61

Οι παρατάσεις: 76-76, 84-84,

ΕΘΑ: Κάιλς 23 (1), Ρος 3 (1), Αναστασιάδης 5, Ράσελ 15, Τόμιτς 20, Μασάμπα 20, Φέργκουνσον 10, Φιλίππου, Ζαχαρίου.

ΑΕΚ: Χάρπερ 23 (2), Μπρέζετς 15, Πέτροβιτς 5, Κοιλαράς, Μακ Φάντεν 27 (4), Κασκίρης, Ντίρεν 10 (1), Παντελή 5, Παλάλας 3. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.