Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Θαλασσίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Θαλασσίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, το άψυχο σώμα του 26χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Θαλασσίτη, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή κοντά στο Έσσεξ, όπου διέμενε, το Σάββατο 16/03.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του άτυχου νέου.

Ο 26χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, γνώρισε την επιτυχία το 2017, με τη συμμετοχή του στο αμφιλεγόμενο τηλεριάλιτι «Love Island».

Ο καταγόμενος από κυπριακή οικογένεια νέος πριν να μπει στο παιχνίδι αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.