ΚΥΠΡΟΣ: Έντονη κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές– VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έντονη κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές– VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από το πρωί του Σαββάτου (16/3) σε αρκετές περιοχές της Κύπρου, επικρατεί χειμωνιάτικο σκηνικό.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βροχόπτωση που πλήττει κάποιες περιοχές, είναι έντονη. Σε κάποια άλλες περιοχές παρατηρούνται νεφώσεις. 

Σύμφωνα με τις αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα, κακοκαιρία παρατηρείται κυρίως στην Λεμεσό και στις γύρω περιοχές.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες με το καιρό να σημειώνει βελτίωση σύντομα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

To πιο κάτω οπτικό υλικό, δημοσιεύθηκε στην ομάδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ".

ΛΕΜΕΣΟΣ:

EΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:

ΛΕΩΦ. ΛΕΜΕΣΟΥ:

ΜΟΝΗ:

ΑΛΕΘΡΙΚΟ (ΛΑΡΝΑΚΑ):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE