Μετρά μήνες στο ΥΠΟΙΚ ο Χάρης Γεωργιάδης – Αποχωρεί θεωρώντας πως πέτυχε πολλά

Μετρά μήνες στο ΥΠΟΙΚ ο Χάρης Γεωργιάδης – Αποχωρεί θεωρώντας πως πέτυχε πολλά

Την απόφασή του να ολοκληρώσει τη θητεία του στη θέση του Υπουργού Οικονομικών στο τέλος του 2019 ανακοίνωσε ο Χάρης Γεωργιάδης, χωρίς ωστόσο να αποδεχθεί τις ευθύνες που του καταλογίζει η Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

«Έχω συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι θα συνεχίσω στο ΥΠΟΙΚ μέχρι το τέλος του έτους. Θεωρώ πως η συμπλήρωση σχεδόν 7 χρόνων στο ΥΠΟΙΚ είναι υπέρ αρκετή για κάθε άνθρωπο που ανέλαβε μια ευθύνη να βοηθήσει στα δύσκολα», είπε σε συνέντευξη Τύπου.

Χαρακτήρισε τα συμπεράσματα της Ερευνητικής Επιτροπής ως «λανθασμένα και άδικα», προσθέτοντας όμως ότι η αποχώρησή του αποχώρηση δεν επισπεύδεται λόγω της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.