ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος απείλησε με μαχαίρι κοινοτάρχη – «Θα σε σκοτώσω»

ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος απείλησε με μαχαίρι κοινοτάρχη – «Θα σε σκοτώσω»

Ο 23χρονος την Τετάρτη (14/3) προέταξε μαχαίρι σε δημόσιο χώρο εναντίον του κοινοτάρχη Κοιλανίου, της Επαρχίας Λεμεσού και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) ενώ ο 82χρονος κοινοτάρχης οδηγούσε το όχημά του στο χωρίο, όπου διαμένει, εξ αντιθέτου, κινείτο με το όχημά του και ο 23χρονος.

Λόγω στενότητας του δρόμου, ο 82χρονος σταμάτησε. Τότε ο 23χρονος ακινητοποίησε το όχημά του, κατέβηκε και άνοιξε την πόρτα του κοινοτάρχη προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον του και απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.

Ο κοινοτάρχης Κοιλανίου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο με το όχημά του και προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού.

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης με το οποίο συνελήφθη γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (14/3) και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών.

Μ. Παναγιώτου

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE