ΛΑΡΝΑΚΑ: Ισχυρίστηκε ότι 24χρονος μπήκε σπίτι του και τον κτύπησε– Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ισχυρίστηκε ότι 24χρονος μπήκε σπίτι του και τον κτύπησε– Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Ο 60χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο  κεφάλι, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο τραυματισμένος άνδρας, κατήγγειλε ότι 24χρονος εισήλθε της οικίας του και τον κτύπησε σε διάφορα μέρη του κεφαλιού.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα, εσωτερική αιμορραγία, θλάσεις  κροταφικού και άλλα σοβαρά τραύματα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αναμενόταν να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Ο 24χρονος αναζητείται από την Αστυνομία.  

Μαρ.Παν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.