ΝΟΣ. ΠΑΦΟΥ: Έκλαιγαν νοσηλευτές και γιατροί - «Ηλικιωμένη με εγκεφαλικό δίπλα από παιδί με πυρετό» - VIDEO

ΝΟΣ. ΠΑΦΟΥ: Έκλαιγαν νοσηλευτές και γιατροί - «Ηλικιωμένη με εγκεφαλικό δίπλα από παιδί με πυρετό» - VIDEO

Σε δημόσιες καταγγελίες μέσω της εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του OMEGA, για την συνθήκες που επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, προχώρησε ο πρώην αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, Μάριος Αθανασίου.

Όπως ανέφερε, ηλικιωμένη γυναίκα που εισήχθηκε στο Νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο, λόγω έλλειψης κρεβατιών στα επείγοντα, τοποθετήθηκε δίπλα από παιδάκι του οποίο είχε υψηλό πυρετό, κινδυνεύοντας να επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας της.

Ο κ. Αθανασίου, υποστήριξε ότι οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τραγικές, αφού δεν υπάρχουν κρεβάτια, κουβέρτες και σεντόνια να προσφερθούν στους ασθενείς, ενώ όπως ανέφερε ο κόσμος κάνει ουρές στα επείγοντα, μέχρι να εξετασθεί.

Σημείωσε ότι το Γενικό Νοσοκομείο μπορεί να εξυπηρετήσει 30 χιλιάδες κόσμο, ενώ πλέον η Πάφος έφτασε τις 100 χιλιάδες πληθυσμού.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, υποστήριξε ότι την Καθαρά Δευτέρα, νοσηλευτές και γιατρός έκλαιγαν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός έκλεγε διότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει μόνος τα περιστατικά που προέκυψαν.

Ο κ. Αθανασίου, σημείωσε ότι δεν φταίνε οι γιατροί και οι νοσηλευτές αφού αυτοί κάνουν ότι μπορούν, αλλά η πολιτεία έχει την ευθύνη. Υποστήριξε μάλιστα ότι αν κάποιος εκπρόσωπος κόμματος πάει στην Πάφο για εκδήλωση με την οποία θα απευθύνεται στους Πάφιους για ψήφους στις Ευρωεκλογές, θα πηγαίνει και ο ίδιος για να την διαλύει.

Δείτε πιο κάτω όσα ανέφερε στην εκπομπή ο κ. Αθανασίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπε με τον CEO της Chevron ο ΠτΔ - Στο κάδρο η αξιοποίηση του «Αφροδίτη»

Τα είπε με τον CEO της Chevron ο ΠτΔ - Στο κάδρο η αξιοποίηση του «Αφροδίτη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 07 Απριλίου 2025, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Chevron κ. Mike Wirth και τον Πρόεδρο Διεθνούς Έρευνας και Παραγωγής κ. Clay Neff.