Αν ήταν ΔΙΚΑ του, θα έκανε τέτοια ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ο Παντελή;

Αν ήταν ΔΙΚΑ του, θα έκανε τέτοια ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ο Παντελή;

Ξεφυτρώνουν όπως τα μανιτάρια, οι οικονομικοί πονοκέφαλοι στην Ανόρθωση. Οι υποθέσεις οφειλών που είχαν βγει τις τελευταίες μέρες (Ντουρίς, Λέβι, Αρους), λίγο – πολύ ήταν γνωστές. 

Όμως για την υπόθεση προσφυγής του Πορτογάλου τερματοφύλακα Φελγκέιρας, ο οποίος ζητά να 130 χιλιάδες ευρώ, μόνο ο πρώην πρόεδρος Αντρέας Παντελή και μερικοί συνεργάτες του, πρέπει να γνώριζαν.

Διερωτόμαστε πάντως, κατά πόσον ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Κυρίας, θα έκανε τέτοια διαχείριση, σε μια δικής του ιδιοκτησίας, εταιρία/επιχείριση.

Σας το είπαμε ξανά, η υπόθεση Ουζόχο, μάλλον κάνει καλό στην Ανόρθωση. Τουλάχιστον βγαίνουν στη φόρα γεγονότα, που θα ήταν (ακόμα) κρυμμένα κάτω από το χαλί.

Δεν θυμάστε τι έλεγε ο Παντελή, όταν έγινε ντόρος τον Γενάρη στα ΜΜΕ, ότι οι Ρώσοι θέλουν χρήμα για τον Ντουρίς;

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE