Απίστευτη φωτογραφία της Κύπρου από το διάστημα – Πώς έγινε μετά τις συνεχείς βροχές –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτη φωτογραφία της Κύπρου από το διάστημα – Πώς έγινε μετά τις συνεχείς βροχές –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

14:05 (12/03) - Πραγματικά κόβει την ανάσα η καταπράσινη Κύπρος, όπως απαθανατίστηκε πριν από 17 ώρες από Ρώσο κοσμοναύτη.

Ο λόγος για τον Oleg Kotov που με τη φωτογραφική του μηχανή τράβηξε ένα σπάνιο πλάνο, το οποίο παρουσιάζει την Κύπρο καταπράσινη, φαινόμενο διόλου άσχετο με τις συνεχείς βροχοπτώσεις και –ασφαλώς- την άνοιξη.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο ρωσικός κρατικός οργανισμός ROSCOSMOS, που έχει ως αντικείμενό του την ρωσική αεροδιαστημική βιομηχανία.

Η ιστοσελίδα in-cyprus.com κάνει και σύγκριση αυτής της φωτογραφίας με ένα πλάνο που είχε απαθανατίσει ο Γερμανός κοσμοναύτης Alexander Gers τον Οκτώβριο.


Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες:

 

 

Η Κύπρος καταπράσινη. Με σκούρο χρώμα είναι οι οροσειρές.

Πηγή: in-cyprus.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.