Νεκρή Ελληνοκύπρια γυναίκα στα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρή Ελληνοκύπρια γυναίκα στα  κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή η άτυχη γυναίκα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ που επικαλούνται επίσημη δήλωση της λεγόμενης αστυνομίας πρόκειται για την 79χρονη Χριστίνα Συμκάσση (ζούσε στον κατεχόμενο Κορμακίτη) η οποία την Κυριακή 10/3 γύρω στις 13:45 την ώρα που καθάριζε το σπίτι της έχασε της αισθήσεις της και αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Κατεχόμενης Λευκωσιας όπου δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Η νεκροτομή στη σορό της που διενεργήθηκε τη Δευτέρα 11/3 έδειξε πως η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία από την πτώση στο έδαφος.

Η κηδεία της Χριστίνα Συμκάσση ορίστηκε για την Τρίτη 12 Μαρτίου από τον ιερό ναό Αγίου Σαρμπέλ στη Λεμεσό.

Στ. Στ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE