Νεκρή Ελληνοκύπρια γυναίκα στα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρή Ελληνοκύπρια γυναίκα στα  κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή η άτυχη γυναίκα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ που επικαλούνται επίσημη δήλωση της λεγόμενης αστυνομίας πρόκειται για την 79χρονη Χριστίνα Συμκάσση (ζούσε στον κατεχόμενο Κορμακίτη) η οποία την Κυριακή 10/3 γύρω στις 13:45 την ώρα που καθάριζε το σπίτι της έχασε της αισθήσεις της και αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Κατεχόμενης Λευκωσιας όπου δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Η νεκροτομή στη σορό της που διενεργήθηκε τη Δευτέρα 11/3 έδειξε πως η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία από την πτώση στο έδαφος.

Η κηδεία της Χριστίνα Συμκάσση ορίστηκε για την Τρίτη 12 Μαρτίου από τον ιερό ναό Αγίου Σαρμπέλ στη Λεμεσό.

Στ. Στ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE