Νεκρή Ελληνοκύπρια γυναίκα στα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρή Ελληνοκύπρια γυναίκα στα  κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή η άτυχη γυναίκα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ που επικαλούνται επίσημη δήλωση της λεγόμενης αστυνομίας πρόκειται για την 79χρονη Χριστίνα Συμκάσση (ζούσε στον κατεχόμενο Κορμακίτη) η οποία την Κυριακή 10/3 γύρω στις 13:45 την ώρα που καθάριζε το σπίτι της έχασε της αισθήσεις της και αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Κατεχόμενης Λευκωσιας όπου δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Η νεκροτομή στη σορό της που διενεργήθηκε τη Δευτέρα 11/3 έδειξε πως η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία από την πτώση στο έδαφος.

Η κηδεία της Χριστίνα Συμκάσση ορίστηκε για την Τρίτη 12 Μαρτίου από τον ιερό ναό Αγίου Σαρμπέλ στη Λεμεσό.

Στ. Στ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE