ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήθελαν να βγάλουν εξαρτήματα από το κλεμμένο- Το στάθμευσε έξω από το σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήθελαν να βγάλουν εξαρτήματα από το κλεμμένο- Το στάθμευσε έξω από το σπίτι του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα (11/3) για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους, τρία πρόσωπα ηλικίας 30, 44 και 49 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες Κυριακή (10/3) από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Το αυτοκίνητο, αξίας 700 ευρώ, είχε κλαπεί μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 8 Φεβρουαρίου, 2019, ενώ ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της αυλής της οικίας του ιδιοκτήτη του, στην Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε χθες (10/3) από μέλη της Αστυνομίας να βρίσκεται σταθμευμένο κοντά στην οικία του 30χρονου υπόπτου. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν στη συνέχεια έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου εντόπισαν και παρέλαβαν αριθμό εξαρτημάτων, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από το εν λόγω αυτοκίνητο.

Ο 30χρονος συνελήφθη ακολούθως, βάση Δικαστικού εντάλματος, ενώ αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 44 και 49 χρόνων, αυτοί επίσης συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, βάση Δικαστικών ενταλμάτων.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον των τριών υπόπτων διάταγμα τριήμερης κράτησής τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE