Ώρα ήττας για το ISIS: Ξεκίνησε η τελευταία επίθεση των Κούρδων στη Συρία

Ώρα ήττας για το ISIS: Ξεκίνησε η τελευταία επίθεση των Κούρδων στη Συρία

Ο ισλαμικός θύλακας της Μπανγκούζ κατά μήκος του ρου του ποταμού Ευφράτη δέχεται τα πλήγματα του Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ από το πρωί της Κυριακής.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ξεκίνησαν την επίθεση για την κατάληψη του τελευταίου θύλακα της ανατολικής Συρίας που βρίσκεται υπό την κατοχή των δυνάμεων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε αξιωματούχος των SDF.

«Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις ξεκίνησαν. Οι δυνάμεις μας συγκρούονται με τους τρομοκράτες και έχει αρχίσει η επίθεση», δήλωσε ο Μούσταφα Μπάλι, επικεφαλής του γραφείου Τύπου των SDF.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect