Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Η ομάδα του Κώστα Σακκά βρήκε τις δυνάμεις και ανέτρεψε το 0-1 που βρέθηκε πίσω στο σκορ και κέρδισε το παιχνίδι με 2-1.
Ο Ερμής ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, ενώ η Αλκή χρειάστηκε λίγο χρόνο να βρει τα πατήματα της και να φτιάξει και αυτή κάποιες φάσεις.
Η ομάδα της Αραδίππου ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Κουατσίκα στο 37ο λεπτό. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο έφερε την Αλκή να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε εκ νέου μέσα στο παιχνίδι για το τρίποντο και το κατάφερε νωρίς. Στο 48ο λεπτό ο Ιβάν Κάρλος πέρασε τρεις αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 1-1.
Το γκολ βοήθησε ακόμη περισσότερο την ομάδα του Κώστα Σακκά για να έχει τον έλεχο του παιχνιδιού και ο Μπελαμεϊρί με δυνατό σουτ από πλάγια στο 68ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Αλκή.
Το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Λεόντιου Τράττου, με την Αλκή να πανηγυρίζει ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο.
Τραϊτσέφσκι, Φλόρες, Κυπριανού, Ιβάν Κάρλος – Μαρτίνιουκ, Μαλόν, Μπουλά
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις