Αναλυτικά:
«Είναι απλό. Το γα@@@@με! Το γα@@@@με από την αρχή. Χάναμε όλες τις δεύτερες μπαλιές, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα και ο Απόλλωνας ήταν πολύ πιο γρήγορος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε ηλίθια γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό κατέστρεψε το παιχνίδι μας.
Το πρώτο γκολ του Απόλλωνα ήταν οφσάιντ, αφού ο επιθετικός ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα, αλλά συμβαίνει αυτό. Στο τέλος δεν φταίει ο διαιτητής για την ήττα μας, αφού σκόραραν τρία γκολ.
Φταίμε εμείς, επειδή το γα@@@@με από την αρχή. Δεν ήμασταν εκεί και δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Παίξαμε χωρίς μυαλό, ο Απόλλωνας άξιζε να κερδίσει και κέρδισε».
Για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ είπε: «Έχω συμβόλαιο, αλλά δεν σκέφτομαι τώρα αυτά τα πράγματα. Σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο και εκεί είναι η προσοχή μου».
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com