Λάβρος ο Νιλς Τεξέιρα – «Το γα@@@@με από την αρχή, δεχθήκαμε ηλίθια γκολ»

Λάβρος ο Νιλς Τεξέιρα – «Το γα@@@@με από την αρχή, δεχθήκαμε ηλίθια γκολ»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του Λεμεσιανού ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων», Νιλς Τεξέιρα.

Αναλυτικά:

«Είναι απλό. Το γα@@@@με! Το γα@@@@με από την αρχή. Χάναμε όλες τις δεύτερες μπαλιές, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα και ο Απόλλωνας ήταν πολύ πιο γρήγορος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε ηλίθια γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό κατέστρεψε το παιχνίδι μας.

Το πρώτο γκολ του Απόλλωνα ήταν οφσάιντ, αφού ο επιθετικός ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα, αλλά συμβαίνει αυτό. Στο τέλος δεν φταίει ο διαιτητής για την ήττα μας, αφού σκόραραν τρία γκολ.

Φταίμε εμείς, επειδή το γα@@@@με από την αρχή. Δεν ήμασταν εκεί και δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Παίξαμε χωρίς μυαλό, ο Απόλλωνας άξιζε να κερδίσει και κέρδισε».

Για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ είπε: «Έχω συμβόλαιο, αλλά δεν σκέφτομαι τώρα αυτά τα πράγματα. Σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο και εκεί είναι η προσοχή μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.