Με δύο παιχνίδια άνοιξε η 23η αγωνιστική – ΙΔΙΟ σκορ και ΙΔΙΑ διακύμανση!

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η 23η αγωνιστική – ΙΔΙΟ σκορ και ΙΔΙΑ διακύμανση!

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας (8/3).

Και τα δύο ματς ξεκίνησαν στις 19:00 και παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στο ένα από αυτά, ο ΑΣΙΛ και Αναγέννηση στο ΓΣΖ εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Σιαθά ο οποίος από κοντά δεν λάθεψε και νίκησε τον Χατζηφραγκίσκου για το 0-1 υπέρ της ομάδας της Δερύνειας. Ο ΑΣΙΛ βρήκε την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος όταν στο 58′ ο Κωμοδίκης εντός περιοχής πλάσαρε τον Μάστρου για το 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό. Από ένα βαθμό οι δύο ομάδες που είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πάρουν και το τρίποντο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας (8/3), ΘΟΪ Λακατάμειας και ΑΕΖ έφεραν και αυτοί ισοπαλία, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Στο 27′ έγινε το 0-1 με την ομάδα της Λεμεσού να σκοράρει με όμορφο μονοκόμματο σουτ του Πούλπο Γκονζάλεζ.

Η ισοφάριση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′ όταν ο Ροτς με κεφαλιά νίκησε τον Σωφρονίου για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα του ΘΟΪ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο 88′ ο Χοφσεπυάν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού κτύπησε με φόρα τον τερματοφύλακα της ΑΕΖ σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Ένα ματς με ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όμως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρηκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για πενταμερή: Δεν μείναμε στην ανταλλαγή απόψεων, υπήρξαν συγκεκριμένα αποτελέσματα

ΠτΔ για πενταμερή: Δεν μείναμε στην ανταλλαγή απόψεων, υπήρξαν συγκεκριμένα αποτελέσματα

Δεν μείναμε στην ανταλλαγή απόψεων, υπήρξαν συγκεκριμένα αποτελέσματα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, την Παρασκευή,  με τη συμμετοχή της Γαλλίας, της Κύπρου, της Ελλάδας, του Λιβάνου και της προσωρινής κυβέρνησης της Συρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE