ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ on air ότι θα ΦΥΓΕΙ από τον πάγκο της Κυπριακής ομάδας – Ποιος ο ΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ on air ότι θα ΦΥΓΕΙ από τον πάγκο της Κυπριακής ομάδας – Ποιος ο ΛΟΓΟΣ

Ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας Απόστολος Μακρίδης μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το ματς με το ΑΣΙΛ (8/3).

Ο Κύπριος κόουτς γνωστοποίησε πως μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (στις 15/3) θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας για προσωπικούς του λόγους. Σημείωσε πως είναι χαρούμενος που συνεργάστηκε με τα άτομα της Αναγέννησης και ότι είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE