Συναντήσεις Υφυπουργού Τουρισμού με μεγάλους Οργανωτές Ταξιδίων της Γερμανίας

Συναντήσεις Υφυπουργού Τουρισμού με μεγάλους Οργανωτές Ταξιδίων της Γερμανίας

Επαφές με ηγετικά στελέχη σημαντικών Γερμανικών τουριστικών οργανισμών είχε στις 6/3/19 ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, ο οποίος ηγείται της επίσημης Κυπριακής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στο Βερολίνο, στα πλαίσια της σημαντικής τουριστικής έκθεσης ITB.

Κατά τις επαφές, συζητήθηκαν τρόποι στενότερης και αποδοτικότερης συνεργασίας μεταξύ του Υφυπουργείου Τουρισμού και των Οργανωτών Ταξιδίων.

Με βάση τις επαφές αυτές, διαφαίνεται ότι η Γερμανική αγορά βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις τη φετινή χρονιά. Το Υφυπουργείο θα εργαστεί σκληρά και σε συντονισμό με όλους τους τουριστικούς φορείς της Κύπρου για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, μέσα από μια σειρά δράσεων σε διάφορα επίπεδα.
Οι επαφές θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη 7/3/19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE