Χ. Γεωργιάδης: «Την ευθύνη για την οικονομία την αναλαμβάνω εδώ και 6 χρόνια»

Χ. Γεωργιάδης: «Την ευθύνη για την οικονομία την αναλαμβάνω εδώ και 6 χρόνια»

Το «τιτίβισμα» του Υπουργού Οικονομικών μετά την δημοσίευση της Έκθεσης της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Ο Χάρης Γεωργιάδης μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης 6/3 σε δημοσιογράφους αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης που του επιρρίπτει ευθύνες για την κατάρρευση του Συνεργατισμού ανέφερε πως «άλλο η πολιτική ευθύνη και άλλο η πολιτική υπευθυνότητα».

Λίγη ώρα αργότερα ο Υπουργός Οικονομικών με τιτίβισμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε πως «Την πολιτική ευθύνη για την οικονομία της χώρας μας την αναλαμβάνω καθημερινά, εδώ και 6 χρόνια, με εντολή του προέδρου της Δημοκρατίας. Και όπως συμβαίνει πάντοτε και για όλους, εκ των αποτελεσμάτων κρινόμαστε.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.