Η πρώτη αντίδραση Χάρη Γεωργιάδη μετά την Έκθεση για την κατάρρευση του Συνεργατισμού

Η πρώτη αντίδραση Χάρη Γεωργιάδη μετά την Έκθεση για την κατάρρευση του Συνεργατισμού

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Γεωργιάδη μετά την Έκθεση της Ερευνητικής που του επιρρίπτει ευθύνες μετά την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, βρισκόταν σε εγκαίνια ΚΕΠ στην Έγκωμη τη στιγμή που δημοσιοποιείτο η Έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής που του επέρριψε σοβαρότατες ευθύνες σχετικά με την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε πως κάθε πολιτική άποψη είναι σεβαστή, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων αν αναλαμβάνει τις ευθύνες που του επιρρίπτει η Έκθεση απάντηση πως «άλλο η πολιτική ευθύνη και άλλο η πολιτική υπευθυνότητα».

Όπως συνέχισε, κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο ίδιος θα προβεί σε περεταίρω δηλώσεις για το ζήτημα όταν και εφόσον μελετήσει πρώτα την Έκθεση.

Να υπενθυμίσουμε πως τον «μεγάλο υπεύθυνο για την καταστροφική πορεία του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα (ΣΠΤ)» από το 2014 και εντεύθεν, χαρακτηρίζει τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη η Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού στο πόρισμα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE