Ανυπομονησία για την υπερχείλιση του Ασπρόκρεμμου – Έστησαν καζαντί και πανηγύρι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανυπομονησία για την υπερχείλιση του Ασπρόκρεμμου – Έστησαν καζαντί και πανηγύρι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη φαίνεται πως είναι η ανυπομονησία του κόσμου για την υπερχείλιση του φράγματος Ασπρόκρεμμου που βρίσκεται στην Πάφο.

Το φράγμα, από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπερχειλίσει και ήδη αρκετός κόσμος σπεύδει στο σημείο για να δει από κοντά το μαγευτικό θέαμα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλανόδιοι πωλητές «έστησαν» τις επιχειρήσεις τους και αναμένουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο σημείο για να απολαύσει το θέαμα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με υπολογισμούς, το φράγμα αναμένεται να υπερχειλίσει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (4/3).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.