Ανυπομονησία για την υπερχείλιση του Ασπρόκρεμμου – Έστησαν καζαντί και πανηγύρι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανυπομονησία για την υπερχείλιση του Ασπρόκρεμμου – Έστησαν καζαντί και πανηγύρι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη φαίνεται πως είναι η ανυπομονησία του κόσμου για την υπερχείλιση του φράγματος Ασπρόκρεμμου που βρίσκεται στην Πάφο.

Το φράγμα, από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπερχειλίσει και ήδη αρκετός κόσμος σπεύδει στο σημείο για να δει από κοντά το μαγευτικό θέαμα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλανόδιοι πωλητές «έστησαν» τις επιχειρήσεις τους και αναμένουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο σημείο για να απολαύσει το θέαμα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με υπολογισμούς, το φράγμα αναμένεται να υπερχειλίσει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (4/3).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE