ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού- Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού- Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο οδηγός

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 37χρονου Ισραηλινού, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό, τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/03), ενώ έχει ήδη διευθετηθεί η μεταφορά του πίσω στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, η κατάσταση του 37χρονου αν και σοβαρή εξελίσσεται θετικά, ενώ έχει διευθετηθεί η μεταφορά του στο Ισραήλ όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Θετικός σε αλκοτέστ και αρνητικός σε νάρκοτεστ, που διενεργήθηκε στον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε τον πεζό, αφού αμέσως μετά το τροχαίο είχε εγκαταλείψει τη σκηνή και παρουσιάστηκε αργότερα από μόνος του στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/03), όχημα παρέσυρε πεζό στην περιοχή Γερμασόγειας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ διαπιστώθηκε ότι υπέστη και εσωτερική αιμορραγία.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE