Ανακοίνωση για τα πακέτα στην ΑΕΚ

Ανακοίνωση για τα πακέτα στην ΑΕΚ

Επίσημη ανακοίνωση για την πακέτα εισιτηρίων από την ΑΕΚ για τους αγώνες της κατάταξης

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την κυκλοφορία πακέτων εισιτηρίων για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με πρώτο αυτό της Κυριακής με αντίπαλο την Ομόνοια.

Οι τιμές των πακέτων εισιτηρίων και για τα πέντε παιχνίδια έχουν καθοριστεί στα 50 ευρώ τα κανονικά εισιτήρια και στα 30 ευρώ τα μαθητικά εισιτήρια, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Οι τιμές των πακέτων για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Platinum είναι 500 ευρώ και για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold είναι 150 ευρώ και εκτός από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ θα συμπεριλαμβάνουν και την εντός έδρας αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ειδικό οικογενειακό πακέτο (ανδρόγυνο μαζί με δύο παιδιά κάτω των 18 ετών) στην τιμή των 100 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι η τιμή του απλού κανονικού εισιτηρίου για κάθε παιχνίδι θα είναι 15 ευρώ και του απλού μαθητικού εισιτηρίου 10 ευρώ και αυτές οι τιμές θα ισχύουν και για φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.

Δεν θα ισχύσει καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Ο κόσμος μας μπορεί να προμηθευτεί τα πακέτα εισιτηρίων από αύριο (03/03) το πρωί μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο (07/03).

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των γραφείων:

Τρίτη: 08:00-13:00, 15:00-18:00

Τετάρτη: 08:00-13:00, 15:00-18:00

Πέμπτη: 08:00-13:00, 15:00-18:00

Παρασκευή: 08:00-13:00, 15:00-18:00

Σάββατο: 09:00-13:00, 15:00-18:00

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.