ΔΙΕΘΝΗ

Tίτλος νούμερο 21 για τον Μουρίνιο

Tίτλος νούμερο 21 για τον Μουρίνιο

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας που κατέκτησε ο Ζοσέ Μουρίνιο με την Τσέλσι, μπορεί να ήταν ο μικρότερος τίτλος από αυτούς που διεκδικούν φέτος οι «μπλε», αλλά ο Πορτογάλος τον χάρηκε δεόντως.

Σαν μικρό παιδί και σαν να ήταν ο πρώτος! Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; «Είχα δύο και πλέον χρόνια να κατακτήσω κάποιον τίτλο και μου φάνηκαν σαν να ήταν 20» δήλωσε μετά τον τελικό του Γουέμπλεϊ ο «Special One».

Το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε ήταν το Σούπερ Καπ Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης σε βάρος της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της σεζόν 2012-13. Από τότε πέρασαν 914(!) μέρες και ήταν πολλές για το βεληνεκές του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι είναι «εθισμένος» στους τίτλους. Οι οποίοι από χθες είναι 21. Black Jack δηλαδη Με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι ακόμη 52 ετών!

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top