Master Chef: Ο Κύπριος παίκτης δεν μάσησε τα λόγια του- Αυτόν θέλει να βγάλει εκτός διαγωνισμού ο Χαράλαμπος

Master Chef: Ο Κύπριος παίκτης δεν μάσησε τα λόγια του- Αυτόν θέλει να βγάλει εκτός διαγωνισμού ο Χαράλαμπος

Μπορεί να μην είναι ο πιο συμπαθής παίκτης μέσα στο σπίτι αλλά όπως και ο ίδιος δήλωσε δεν μπήκε στο Μaster Chef για να γίνει αρεστός και να κάνει φιλίες. Ωστόσο φαίνεται πως το κλίμα τον έχει επηρεάσει αρνητικά με τον 26χρονο μάγειρα να βρίσκεται υποψήφιος για αποχώρηση καταφέρνοντας όμως να κερδίσει την παραμονή του στο διαγωνισμό.

Πριν μπει στη μάχη για την παραμονή του στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη 26/2 μίλησε ανοιχτά για τον ποιον διαγωνιζόμενο  θέλει να βγάλει εκτός Mater Chef καθώς όπως δήλωσε δημιουργεί εντάσεις και καυγάδες στο σπίτι, μιλώντας για τους συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη τους.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξαντρο για τον οποίο μάλιστα η Αλκηστις κατηγόρησε ως τον υπεύθυνο για την αποχώρηση του Κρητικού Γιώργου από τον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE