ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ακριβά θα πληρώσει ο 18χρονος τον… φόβο που τον οδήγησε σε τραυματισμό ΜΜΑΔίτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ακριβά θα πληρώσει ο 18χρονος τον… φόβο που τον οδήγησε σε τραυματισμό ΜΜΑΔίτη

Ελεύθερος υπό όρους ο 18χρονος που αναστάτωσε ολόκληρο προάστιο της Λευκωσίας, αρνούμενος να σταματήσει σε σήμα για τροχαίο έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί και να παρασύρει με το αυτοκίνητό του υπαστυνόμο της ΜΜΑΔ.

Της Γεωργίας Παππούτα

Το Δικαστήριο αποφάσισε την Πέμπτη (28/02) το πρωί να τον αφήσει ελεύθερο υπό όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. Συγκεκριμένα, ο νεαρός κατέβαλε χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ ως εγγύηση, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, ενώ θα παρουσιάζεται ημερησίως σε αστυνομικό σταθμό.

Ο 18χρονος είχε αποδώσει σε… φόβο το αλόγιστο και επικίνδυνο οδήγημα του, λίγο μετά τη σύλληψη του ίδιου και του 15χρονου αδελφού του την Κυριακή (24/02), στην Ανθούπολη.

Ο 18χρονος με συνοδηγό τον αδελφό του ακολούθησαν μια τρελή πορεία τεσσάρων χιλιομέτρων, αφού τους καταδίωκαν μέλη της τροχαίας. Από το αλόγιστο οδήγημα του ο 18χρονος προκάλεσε τέσσερα τροχαία ατυχήματα εγκαταλείποντας την σκηνή, παρέσυρε πεζό υπαστυνόμο της ΜΜΑΔ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ενώ αγνόησε το σήμα της Αστυνομίας.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, τα δύο αδέλφια προσπάθησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς σπρώχνοντας τους, με σκοπό να διαφύγουν. Τα μέλη της τροχαίας προχώρησαν στην σύλληψη τους, με τον 18χρονο να λέει στον αστυνομικό: “Εφοήθηκα ρε μάστρε”.

Στην συνέχεια ο 15χρονος συνοδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 18χρονος αδελφός του είναι αντιμέτωπος με 17 αδικήματα, ανάμεσα σε αυτά και η οδήγηση υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών, αφού σε έλεγχο νάρκοτεστ είχε θετικό αποτέλεσμα, με την ένδειξη ότι κατανάλωσε κοκαΐνη, κάνναβη και οπιούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE