Οι Βουλευτές δεν συγχάρηκαν τον Σιζόπουλο

Οι Βουλευτές δεν συγχάρηκαν τον Σιζόπουλο

Δύσκολη η επόμενη ημέρα στην ΕΔΕΚ – Μόνο ο Γιώργος Βαρνάβα ήταν στην τελετή Ανακήρυξης – Το «Γιατρό» βλέπει πρώτα ο νέος Πρόεδρος

Η ενότητα φαίνεται πως θα είναι το μεγάλο στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Νέος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος.

Χθες κατά την διάρκεια της τελετής διακήρυξης έλαμψαν διά της απουσίας του οι Βουλευτές του Κινήματος. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο έτερος υποψήφιος για την Προεδρία Γιώργος Βαρνάβα. Οι Βουλευτές του Κινήματος δεν επικοινώνησαν ούτε τηλεφωνικώς στον Νέο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ

Η πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει ο κ. Σιζόπουλος ως νέος Πρόεδρος είναι με τον Επίτιμο Πρόεδρο Βάσο Λυσσαρίδη. Στόχος φυσικά είναι η ενότητα να ξεκινήσει με την δυναμικότητα που έχει η προσωπικότητα του «Γιατρού». Την ίδια ώρα άγνωστη ακόμη παραμένει η δράση που θα έχει στο Κίνημα που θα δημιουργήσει ο κ. Σιζόπουλος ο τέως Πρόεδρος και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

Πάντως ο κ. Σιζόπουλος θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του Κινήματος ώστε ο κ. Ομήρου αν το επιθυμεί να θέσει όλα τα ζητήματα που βγήκαν στο φως το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Εντωμεταξύ το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συμπληρωματική εκλογή για την θέση του Αναπληρωτή προέδρου που είναι πια κενή μετά την χθεσινή νίκη του κ. Σιζόπουλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE