ΚΥΠΡΟΣ

Mε όπλο την άμυνα την Τετάρτη

Mε όπλο την άμυνα την Τετάρτη

O Eρμής είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΛ εκεί όπου θέλει την πρόκριση πόσο τίποτε άλλο στην φετινή χρονιά.

Οι φτεροπόδαροι ξέρουν καλά πως μια ενδεχομένη πρόκριση θα κάνει την χρονιά απόλυτα πετυχημένη και παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ιμπραίμι ασφαλώς και αλλάζει την δυναμικότητα της ομάδας του Φαν Ντερ Χάαγκ αλλά από την άλλη αυτό που θα πρέπει να έχει σαν πρώτο μέλημα ο Ολλανδός τεχνικός είναι να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα του.

Πρώτα από όλα η αμυντική του γραμμή του Ερμή θα πρέπει να φέρει εις πέρας το δικό της έργο και από εκεί και πέρα να κάνουν και την δική τους δουλειά οι επιθετικοί του Ερμή. Η σημερινή μέρα είναι σημαντική σε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο για την παρουσία του κόσμου στο Αμμόχωστος παίκτες διοίκηση θα κάνουν έκκληση στους φίλους των φτεροπόδαρων για καθολική παρουσία στο Αμμόχωστος το βράδι της Τετάρτης.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top