ΠΑΦΟΣ: Τους νοίκιασε το σπίτι και της το ξεγύμνωσαν

ΠΑΦΟΣ: Τους νοίκιασε το σπίτι και της το ξεγύμνωσαν

Υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτρια διαμερίσματος από την Κίνα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενοικίαζε το διαμέρισμά της σε ζεύγος ομογενών, 32 και 30 ετών, και όταν έφυγαν από το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι κλάπηκαν ράφια και διάφορα αντικείμενα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ζεύγους, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία τους, δεν ανεύρεθηκε οτιδήποτε.

Και οι δύο κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE