Μυρίστηκαν «ΨΟΦΙΟ» και τον εξέθεσαν…

Μυρίστηκαν «ΨΟΦΙΟ» και τον εξέθεσαν…

Σας τα λεγα και χθες το πρωί, για την… περιβόητη συνέντευξη του Φράνσις Ουζόχο στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ. 

Όπως καταλαβαίνετε η ιστορία με το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα, συνεχίζει να «πουλά». Μυρίστηκαν «ψόφιο» τα κανάλια και ασχολούνται ακόμα με τον παίχτη. Αφιερώνουν ολόκληρες εκπομπές για το πολύκροτο σίριαλ. 

Προκύπτει το ερώτημα, αν ο παίχτης έλαβε άδεια από τη διοίκηση, πριν βγει να μιλήσει στο Κανάλι. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή έκανε μεγάλη επικοινωνιακή «ζημιά» στην πλευρά της Ανόρθωσης, με τη δήλωση του, ότι, δεν θυμάται πότε ήρθε στην Κύπρο. 

Καλά ο μάνατζερ του, δεν μπορούσε να τον συμβουλεύσει λίγο παραπάνω, πριν ανάψουν τα φώτα της κάμερας και τα μικρόφωνα; 

Υ.Γ. Μου είπαν ότι έγινε μεγάλο show χτες βράδυ και σε άλλο μεγάλο κανάλι για την υπόθεση Ουζόχο. Φυσικά… ψήφισα Γιουρόπα Ληγκ και δεν έχω άποψη για όσα λέχθηκαν. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE