Στο στάδιο εξέτασης ενστάσεων η Κομισιόν σε σχέση με την πιστοποίηση DOP για το χαλούμι

Στο στάδιο εξέτασης ενστάσεων η Κομισιόν σε σχέση με την πιστοποίηση DOP για το χαλούμι

H Koμισιόν βρίσκεται στη διαδικασία της εξέτασης των ενστάσεων που της έχουν αποσταλεί σε σχέση με την πιστοποίηση για το χαλούμι ως DOP - προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, στη βάση της κατανόησης που είχε επιτευχθεί για το θέμα το 2015, μετά τις σχετικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Την απάντηση αυτή έδωσε ο αρμόδιος για το θέμα εκπρόσωπος της Κομισιόν Nτανιέλ Ροζάριο, απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ σχετικά με αίτημα επίσπευσης της διαδικασίας.

Ο εκπρόσωπος Ντανιέλ Ροζάριο δεν απάντησε για το αν και κατά πόσο θα επισπευσθεί η διαδικασία, και περιορίστηκε να δηλώσει ότι η Κομισιόν σε αυτή τη φάση βρίσκεται στη εξέταση των ενστάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE