Ξεκινούν οι διαδικασίες για το εκπτωτικό χωριό στην Κοκκινοτριμιθιά - Πόσα καταστήματα θα φιλοξενεί

Ξεκινούν οι διαδικασίες για το εκπτωτικό χωριό στην Κοκκινοτριμιθιά - Πόσα καταστήματα θα φιλοξενεί

Θα διεξαχθεί δημόσια ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης της εταιρείας Canba Properties Ltd για χορήγηση πολεοδομικής άδειας για την κατασκευή εκπτωτικού και ψυχαγωγικού πάρκου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί δημόσια ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης της εταιρείας Canba Properties Ltd. (ΛEY/0895/2017), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών της Δήλωσης Πολιτικής, για εκπτωτικό χωριό και ψυχαγωγικό πάρκο, στο τεμάχιο αρ. 671, στο Φ/Σχ. Φ/Σχ. --/2-221-391, Τμήμα 9, στην κοινότητα  Κοκκινοτριμιθιάς, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η αίτηση υποβλήθηκε με βάση τις πρόνοιες του Άρθρου 26(2) και 26(3) του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Τροποποιητικού) Νόμου 142(Ι)/99 και των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Παρεκκλίσεις) Κανονισμών του 1999 (Κ.Δ.Π. 309/99).

Η δημόσια ακρόαση, η οποία αποτελεί μορφή δημόσιου διαλόγου και διαβούλευσης μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, αποσκοπεί στη διασφάλιση συνθηκών διαφάνειας και δημοκρατικότητας στη διαδικασία εξέτασης της αίτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.